Pay & Play

Nu også med tidsbestilling.

Du kan evt. leje udstyr i ProBox24 automaten i klubhuset. Se mere her

Baneoversigt:

Hent baneguide her

Konverteringstabeller gældende fra oktober 2014

Damer-(Rød TEE)

Herrer- (Gul TEE)

Velkommen til Ikast Golf Klubs reetablerede Pay & Play bane

Vi tilbyder en spændende og udfordrende bane, som ligger på nordsiden af motorvejen – altså modsat klubhus og 18-huls banen. Vi er overbeviste om, at vi har en af Danmarks bedste Pay & Play baner.

Banen er åben for alle, både som Pay & Play gæst eller som DGU-medlem.
Banen er også grundlaget for et DGU Flex-medlemskab i Ikast Golf Klub, se kontingentsatser her.

Det nye hulforløb er godkendt af DGU, hvorfor der naturligvis kan handicapreguleres.

Du kan parkere ved klubhuset, hvor du i forvejen registrerer, eller ved driving range.

Greenfee Pay & Play banen:
Alle dage: Kr. 100,00 for voksne og kr. 50,00 for juniorer (til og med 18 år)

Priserne gælder for hele dagen, og inkluderer frie træningsbolde på driving range.

Greenfee betales i klubhuset (Stalden) i ProBox24 automaten (ingen kontanter), hvor du også kan leje golfsæt, trolley eller golfbil samt købe bolde, tees, handsker mm.

Som medlem af Ikast Golf Klub (Fuldtid eller Flex), kan du alle dage medtage en gæst GRATIS.
Gæsten skal indskrive sig i gæstebog, der er placeret i Stalden ved greenfee boxen, og gæsten kan kun medtages 2 gange årligt, uanset IGK medlem, der følges med.
Af hensyn til baneservice, skal gæsten gå i samme bold som dig selv.

Udlejepriser:
Trolley Kr. 50,00
Golfsæt Kr. 80,00
Golfbil Kr. 50,00 pr. time (kun voksne)
Det er ikke tilladt at køre i egen medbragt golfbil.

Ring til sekretariatet på tlf. 9725 2009 vedr. reservation/bestilling til grupper.
Få også et skræddersyet tilbud som evt. kan indeholde greenfee, undervisning, udstyr og spisning.