Begyndere

Begynder i Ikast Golf Klub.

 

Alle arrangementer for begyndere kan du se på holdsport.dk hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du ikke er oprettet endnu, skal du lige oprette dig først.

Benyt dette link for at blive oprettet 

Holdsport-invitation
Er du oprettet og skal ind på holdsport, kan du bruge dette link

www.holdsport.dk
Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, så kontakt begynderudvalget - de vil meget gerne hjælpe.


Kontakt

Begynderudvalgets medlemmer:

 Johnny Kaxe

4274 0527

   
   
   
   
   
   

 

                  

 

Sidste nyt

Weekend-begyndertræning lørdag d. 20/5

5 begyndere have træning lørdag kl. 9-12 og kunne nå igennem 4 forskellige lektioner/emner. Efter en god frokost i restauranten kunne vi i det fantastiske vejr lige nå en kaninmatch med nogle af dem. Næste mulighed for begyndertræning (og ekstra træning) i weekenden er lørdag d. 10/6. Se nærmere inde på holdsport.dk hvor du også kan tilmelde dig.


 

Begynder- og torsdagsmatch torsdag d. 18/5

Endnu en gang viser årets begyndere, at flere af dem er kommet rigtig hurtigt i gang. 39, 36 og 36 point på 9 huller var dagens højeste scores. Det giver selvfølgelig et gevaldigt ryk i handicappet! De mere almindelige begyndere er også kommet fint i gang, så det går faktisk godt i år. Vore lidt mere rutinerede deltagere til torsdagsmatchen nød også det gode vejr og det er dejlig med så godt opbakning. Der var næsten 40 personer til en hyggelig aften. Næste torsdag er helligdag, men dem som møder op kan godt spille alligevel. Ellers er vi klar igen om 14 dage d. 1/6 hvor det er månedsafslutning med spisning så af hensyn til madbestilling skal man huske at skrive sig på sedlen på begynderopslagstavlen eller tilmelde sig inde på holdsport.dk senest tirsdag d. 30/5 kl. 18.00 

 

;