Ikast-hold blev nummer seks til Abacus Cup

På en meget våd bane på Sct. Knuds Golfklub i Nyborg var holdet samlet otte point fra en finaleplads

Fem spillere fra Ikast Golf Klub spillede søndag 17. september regionsfinale i Abacus Cup mod 15 andre jyske og fynske hold.
Holdet bestod af Christian Moltrup, Knud Agis Larsen, Lars Ansberg, Palle Heering Nielsen og Carsten Løwe Rasmussen. De fem spillere havde kvalificeret sig til holdet gennem deres placeringer i de tre forårsturneringer i Ikast Golf Klub.
Turneringen blev spillet som stableford-turnering, hvor holdets fire bedste scorer på hvert hul talte, og derfor skulle der være fuld koncentration hele vejen rundt.
Det blev til en hæderlig sjetteplads blandt de 16 hold. Holdet fra Ikast var otte point fra den finalegivende andenplads, og specielt 17 hul kostede dyrt, idet tre af de fem spillere måtte strege hullet. Paradoksalt nok var det et par 5-hul på 434 meter med handicapnøgle 16, men holdets tre point på hullet var alt for lidt i den sidste ende.
Spillerne blev udfordret af længden på banen. 5729 meter fra gul tee var noget af en mundfuld, da banen samtidig var meget våd efter den seneste tids meget regn, men det er som bekendt ens for alle. Skanderborg og Give klarede sig bedst og kvalificerede sig til finalen, der bliver afviklet i Randers 1. oktober.

Holdet fra Ikast Golf Klub til Abacus Cup 2017. Fra venstre: Knud Agis Larsen, Palle Heering Nielsen, Christian Moltrup, Martin Kapper (fra Abacus), Lars Ansberg og Carsten Løwe Rasmussen.